Om FGU Vestegnen Brøndby

Her starter din fremtid

Professionel lysmand, stjernekok, studievært eller berømt designer?

Det kan vi ikke garantere dig.

Men du kan få så meget inspiration samt faglig og personlig ballast, at du bliver i stand til at tage hånd om din egen fremtid.

Kultur, Oplevelse og Event

FGU Vestegnens afdeling i Brøndby har til huse både på selve skolen, men også i Middelalderbyen og i Kulturhuset Kilden. Udover værkstederne tilknyttet de faglige temaer, har skolen også en AGU linie. Skolen har et tæt samarbejde med lokale aktører. Alle elever på PGU modtager undervisning i dansk, matematik og PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære)

Musik og drama
Film og TV
Visuel media og storytelling

Oplevelse og Event
Børn, formidling og dyrehold
Service og event
Køkken og kantine
Caféen

FGU Vestegnen Brøndby

FGU Vestegnen er et nyt uddannelsestilbud for unge op til 25 år.

Her kan vi gøre dig klar til en erhvervsuddannelse, gymnasial uddannelse eller beskæftigelse.
Vi tilpasser uddannelsen til dine behov og interesser. Det gør vi gennem vores 3 forskellige spor:

• AGU – for dig der har brug for almen undervisning.
  • PGU – for dig som gerne vil afprøve andre sider af dig selv. Eksempelvis håndværk, drama, design, it og meget andet.
  • EGU – for dig som gerne vil være i praktik i en virksomhed og have understøttende skoleforløb.

FGU består af 4 dele på hvert et halvt år, det vil sige i alt op til 2 år.
Hvert spor starter med et basisforløb. Der er løbende optag på basisforløbet, så du kan starte på alle tidspunkter af året.

Du kan læse om alle vores tre spor her: Uddannelsen

Skoleydelse

Du modtager skoleydelse.

I virkelighedens verden

På FGU Vestegnen Brøndby skal du investere dig selv 100 %.

Du lærer nogle faglige ting og arbejdsprocesser, som svarer til dem, du senere vil møde i livet.

Så er du bedre rustet til at komme i gang med en uddannelse eller i job.

Du får en faglig ballast. Du lærer at lære. Og du kommer personligt styrket ud i den anden ende.

Det er dit ansvar – og vores

Du indgår i et undervisnings og arbejdsfællesskab med lærerne og de andre elever.

Her skal du følge nogle fælles, sociale regler. Du skal være seriøs og ambitiøs.

Det hele bliver først sjovt, når du dag for dag bliver bedre og stærkere, og din personlighed og dit talent folder sig ud.

Det lyder hårdt, men du kan klare det, og vi støtter dig hele vejen igennem.

Du får personlig vejledning og konstruktiv kritik fra starten og hele vejen gennem forløbet.

Du bliver vejledt i forhold til din nuværende situation og i forhold til din fremtid.

Der er masser af muligheder for at snakke og få nye venner.