Cookie og privatlivspolitik

Når du besøger www.phsbrondby.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til besøgsstatistik og til at tilpasse og forbedre vores indhold.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Sådan sletter du cookies

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil du kunne risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Indlejret indhold fra andre websteder

Indholdet på dette website kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der omfatter:

Her på www.phsbrondby.dk er der mulighed for at dele hjemmesidens indhold via “share buttons” og disse kan benytte cookies:

Social Analytics for Sharing
Vi bruger Google Analytics til at spore sociale aktiviteter foretaget på vores hjemmeside. Google indsamler og gemmer automatisk visse oplysninger i deres serverlogfiler, der indeholder oplysninger om enhedshændelser som f.eks. nedbrud, systemaktivitet, hardwareindstillinger, browstertype, browsersprog, dato og klokkeslæt og henvisningswebadresse, cookies, der kan identificere din browser unikt eller din Google-konto i overensstemmelse med deres politik til beskyttelse af personlige oplysninger. https://policies.google.com/privacy/update?hl=da

Facebook Like, Facebook Recommend, Facebook Share official buttons
Vi indlejrer en Facebook-widget, så du kan se antallet af likes / shares / recommends og “like / share / recommend” vores websider. Denne widget kan samle din IP-adresse, din webbrowser brugeragent, gemme og hente cookies i din browser, indlejre yderligere sporing og overvåge dit interaktion med widgeten, herunder at korrelere din Facebook-konto, uanset hvordan widgeten bruges (f.eks. “Kan lide / dele / anbefale” vores hjemmeside), hvis du er logget ind på Facebook. For mere information om hvordan disse data kan bruges, se Facebooks databeskyttelsespolitik: https://www.facebook.com/about/privacy/update

Twitter Tweet official button
Vi bruger en Twitter Tweet widget på vores hjemmeside. Den foretager forespørgsler til Twitters servere, så du kan tweete vores websider ved hjælp af din Twitter-konto. Disse anmodninger gør din IP-adresse synlig for Twitter, som kan bruge den i overensstemmelse med deres politik til beskyttelse af personlige oplysninger: https://twitter.com/en/privacy#update

Instagram official button
Vi har et link til vores opslag på Instagram på hjemmesiden. Instagram er et Facebook produkt. Behandling af personoplysninger på Instagram ses her https://help.instagram.com/519522125107875

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at indsamle statistik for brug af hjemmesiden. Tredje-parter som Google og Facebook kan endvidere identificere dig som bruger og vise dig annoncer ved besøg på andre hjemmesider, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke funktioner fra Facebook, YouTube, Vimeo og Instagram du klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering af tredieparter.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: phs@phsbrondby.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Produktionshøjskolen i Brøndby
Uddannelsescentret Nygård
Nykær 44 – 2605 Brøndby
Tlf. 36 75 24 43

 

Comments are closed